Du vet om att du är från Gränna när

Jag ansökte om att bli medlem i gruppen men blev nekad att gå med. Nej, jag bor inte i Gränna men har anknytningar till Gränna genom min mor då hon är uppvuxen i Gränna och bodde där innan hon flyttade till Skara.

Nu vet jag inte om det stämmer men enligt folk ska jag tydligen ha bott i Gränna den första månaden troligtvis de tre första månaderna i mitt liv men detta är inget jag minns.

Vet fler som är medlemmar i denna grupp som inte är uppvuxna eller har bott i Gränna men som har anktyning till Gränna genom en föräldrer och släkt.

De bör nog kolla upp vart medlemmarna bor någonstans och ta bort dem som inte har bott i Gränna men som enbart har anknytning till Gränna genom en föräldrer och släkt eftersom gruppen uppenbart är till för dem som enbart bor i Gränna.

Webbadress till gruppen:

https://www.facebook.com/groups/474181335941501/

Category: År 2015  Tags:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.