Ett år sedan lokbranden

Idag den 19 februari år 2017 är det ett år sedan jag, Maria, hunden Rocky och katten Mysan var ombord på tåg nummer 431 vars lok började brinna i Väring strax utanför Skövde. Allt gick lungt till och ingen blev skadad eller dog denna dag.

Personalen som var ombord på tåget denna dag skötte allt galant likaså brandmännen och polisen. Dock fick SJ ta emot en massa klagomål av folk som inte ville förstå att SJ var tvungen att ta hand om passagerarna som var ombord på tåget vars lok började brinna först innan de kunde ta tag i de övriga passagerarna som också drabbade av branden på ett och annat sätt.

Dessa som klagade hade åtminstone en sittplats de slapp att stå i flera timmar likaså slapp de frysa dessa hade även tillgång till bistro där de kunde köpa mat medan de som var ombord på tåget vars lok började brinna fick stå i flera timmar men även frysa och ingenstans där de kunde köpa mat.

Dock fanns det en boende som valde öppna sitt hus för passagerarna som var ombord på tåget vars lok började brinna där de kunde få kaffe i sig.

Nackdelen var bussbolaget som SJ anlitade och som lät passagerarna vänta i flera timmar dock inte SJ:s fel utan felet låg hos bussbolaget.

Webbadressen till blogginlägget angående lokbranden och som jag skrev den 22 februari år 2016:
http://mst2005.se/2016/02/22/tagbranden-den-19-februari-ar-2016/

Lite bilder som jag tog den 19 februari år 2016:


Bilder som Maria tog den 19 februari år 2016:


Category: 2017, Februari
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.