Kaffesumpen

Idag har jag valt att lämna ännu en grupp på Facebook då en person för gruppen skickade ett oönskat mail till mig. Personen skrev ”om du inte riktigt förstår texten” och detta låter precis som jag vore en idiot vilket jag inte är.

Okej, nu skrev personen inte idiot men fick denna uppfattningen. Jag förstår mer än vad folk tycks tro och det är ofta att folk skriver eller säger att jag inte förstår. Sedan förstår jag en skriven text men däremot ska man inte behöva tåla att få oönskad mail på Facebook.

Webbadressen till gruppen Kaffesumpen:
https://www.facebook.com/groups/KAFFESUMPEN/

Category: 2017, Grupper
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.