Erbjudandet och annat

Igår den 16 december fick man ett SMS från Comviq om ett erbjudande att kunna se på filmer och serier via Viaplay gratis i två månader. Okej, gratis för dem som kan utnyttja detta erbjudande medan Comviq är troligtvis tvungen att betala för detta erbjudande.

Det som inte framgick i SMS:et att erbjudande kan enbart utnyttjas av dem som inte har haft konto hos Viaplay tidigare medan dem som har ett konto inte kan ta del av detta erbjudande.

Detta är till att luras och många blev säkert lurade dock vet jag sedan tidigare att det är vanligt att dem som aldrig haft ett konto på Viplay eller andra webbsidor enbart får sådana här erbjudande medan dem som har ett konto på Viaplay eller på andra webbsidor aldrig får sådana här erbjudande.

Nu var det enbart några som reagerade negativt på detta men det finns säkert fler som reagerade negativt på detta och som ej kunde ta del av detta erbjudande.

Jag hoppas en dag att någon bolag kommer med ett erbjudande som både icke tidigare kunder och dem som alla redan är kunder får ta del av erbjudande och som inte gör skillnad mellan icke tidigare kunder och dem som alla redan är kunder hos någon streamningstjänst.

Denna gång kommer jag inte har råd att betala in 99 kronor för att kunna se på Viaplay kanske i januari återstår att se och även om jag skulle kunna betala in lär jag inte kunna se då det äter GB om man kollar på film/serier och andra saker via Dplay, Netflix, TV4Play, ViaFree, Viaplay och Youtube likaså om man streamar musik via Spotify.

Skulle vilja se ett bolag där man kan se hur mycket man vill på olika streamningstjänster/youtube men även lyssna på musik via Spotify utan att det äter GB.

Category: 2016, December
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.