Omtalat

Jag skrev en kommentar till en video eftersom jag inte finner något nöje i när en tjock katt går i genom en kattlucka och som fastnar i några sekunder men uppenbart är vissa allergiska mot det folk skriver att de ägnar sig åt att skriva idioti kommentarer till den kommentar som man skrev.

Jag har all rätt att skriva vad jag anser om saker ting men tyvärr har vissa ett IQ lägre en loks IQ eftersom de inte tycks fatta att jag har all rätt att skriva vad jag anser om saker och ting.

Är det så jävla svårt att låta bli att kommentera de kommentarer som ej faller dem i baken? Nej, jag läser inte deras patetiska kommentarer det slutade jag med för ett tag sedan vilket jag har skrivet vilket de uppenbart struntar i men fortsätt kommentera min kommentar till Omtalas video men förvänta er inte att jag ska läsa vad ni skriver.

Category: 2016, December
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.