Jag är här!

Det finns en grupp som heter ”jag är här!” en grupp som tydligen försöker att bekämpa näthat men tydligen har folk ingen rätt att gå med i de gruppen av någon anledning. Näthat är det värsta jag vet har själv blivit utsatt för det får fortfarande dumma kommentarer från folk som tycks tro att de har rätt att skriva vad de vill.

Jag själv har tagit folk i försvar när de har blivit utsatt för påhopp och lär fortsätta ta folk i försvar om jag ser att de blir påhoppade. Ta t ex Nyheter24 de bidrar till hatet genom vissa artiklar som de publicerar och många blir påhoppade bara genom att de skriver en åsikt.

Category: 2016, November
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.