Jag är här! del 2

En person som är med i gruppen ”jag är här!” anklagade mig att baktala gruppen vilket jag ej har gjort. Skriver man ”tydligen har folk ingen rätt att gå med av någon anledning” innebär det inte att man baktalar en grupp. Hur hade personen tänkt att man ska tolka när man skickar en förfrågan och att de sedan avvisar förfrågan?

Är gruppen seriös eller är gruppen oseriös? Med tanke på att man blev anklagad att baktala gruppen tolkar man gruppen som oseriös. Jag tänker kämpa mot näthatet genom att skriva om det, publicera de dumma kommentarer som man får via denna blogg och via den andra bloggen och genom att skriva om gruppen eller gilla sidor som ej håller måttet och som sprider just hat. Då är det bevisat att gruppen är oseriös.

Category: 2016, November
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.