Nyheter24

Det är ofta Nyheter24 publicerar artiklar om kött vilket i sin tur att hatiska kommentarer skrivs till dessa artiklar. De som äter kött blir kallade för mördare, djurplågare med mera de blir även anklagade att vara onda.

Nyheter24 väljer att publicera men de läser inte de kommentarer som skrivs till dessa köttartiklar vilket de borde göra.

Tyvärr har de på Nyheter24 ett IQ lägre än en loks IQ eftersom de inte begriper vad de ställer till det genom att publicera dessa artiklar.

Varför kämpa för hatet när man sprider hat själva? Nej, det är kanske inte de som jobbar för Nyheter24 som sprider hatet men samtidigt tillåter de hatiska kommentarer.

Det är inte enbart artiklar om kött som leder till att hatiska kommentarer även artiklar där någon skriver ett ord som direkt är ett skällsord för etniska svenskar.

Var och en väljer själva om de vill äta kött eller inte det är totalt onödigt att publicera artiklar om kött. Okej, nu är det inte de på Nyheter24 som skriver dessa artiklar utan det är läsare som skickar in dessa artiklar dock är Nyheter24 medskyldiga till de hatiska kommentarer som skrivs till de olika köttartiklarna.

Webbadress till Nyheter24:
http://www.nyheter24.se

Category: 2016, November
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. mli says:

    jag tror du har för mycket fritid. Sitta å klaga på sånt här, har du inget bättre för dig?
    Kom igen och väx upp.

    Kan du inte definiera vilket IQ ett lok har, det blir så knasigt annars att läsa ett sådant korkat påstående utan siffror.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.