Billig mat för fattiga

Idag den 2 september blev jag påhoppad på grund av att några ogillade den kommentar som jag skrev och när jag skulle kolla gruppen såg jag att jag hade blivit utkastad dock har ingen mailat mig angående detta.

Tydligen är det okej enligt deras regler att utsätta någon för påhopp och kalla folk för otacksamma. Ja, folk skrev kommentarer till en kommentar som jag skrev att jag var otacksam och som ledde till att jag skrev en annan kommentar.

Jag skrev helt vänligt och jag höll god ton vilket några andra inte gjorde. Det hör till att skriva och fråga varför man skriver som man gjorde innan man kastar ut någon från en grupp.

Men tyvärr finns det dem som är så illasinnade att de gör allt för att förstöra för andra och det är inte första gången jag har blivit utkastade från grupper på grund av dessa illasinnade personer som admin håller bakom ryggen vilket de uppenbart gör i gruppen ”billig mat för fattiga”.

Dessa illasinnade människor som gick för långt i gruppen ”billig mat för fattiga” är tydligen uthängda av ett gäng på en annan webbsida eftersom de reagerade negativt på det skrev i gruppen.

Webbadressen till gruppen ”Billig mat för fattiga”:
https://www.facebook.com/groups/matforfattiga/

Category: 2016, Grupper
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
 1. harpan says:

  En ska jag inte förstår, varför blir du utkastatd på inga grunder alls som du skriver i många grupper, flera av dem är jag med i och jag ser dina komentarer och det är inte alltid du är så snäll som du vill på skinna

  • MST2005 says:

   En sak ska du har klart för dig … Du vet inte ens i vilka grupper jag är medlem i och man har all rätt att försvara sig mot de påhopp man blir utsatt för. Du kanske anser det är okej att kasta ut någon på falska grunder men sanningen är den att man inte har rätt att kasta ut någon på falska grunder.

   Det märks att du din lilla ärthjärna har ett IQ lägre en loks IQ med tanke på att du ej begriper vad du håller på med när du skriver dina idiotiska kommentarer som går ut på att klandra mig hela tiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.