Ta avstånd från hatet

Ingen oavsett vilken läggning man har ska inte behöva bli hatad. Ingen oavsett vilket land man kommer från och oavsett vilket språk man pratar ska inte behöva bli hatad. Ingen oavsett vilken kroppsform man har ska inte behöva bli hatad.

Det som hände vecka 23 i Orlando är hemsk då ungefär 50 personer blev mördade på grund av att de är hbtq-personer.

Alla oavsett vilken läggning man har förtjänar att bli älskade. Alla oavsett vilket land man kommer ifrån och oavsett vilket språk man pratar förtjänar att bli älskade. Alla oavsett kroppsform förtjänar att bli älskade.

Jag tar avstånd från all hat gör det ni också. Hat är det värsta man kan råka ut för. Det är på grund av all hat som världen ser ut som den gör idag. Våga visa kärlek till alla oavsett från vilket land folk kommer ifrån, oavsett vilket språk folk pratar, oavsett vilken kroppsform folk har och oavsett vilken läggning folk har.

Kärlek finns i många former man behöver inte känna eller ha träffat alla människor för att kunna ge kärlek till alla. Jag väljer kärleken ni bör välja det också.

Category: År 2015, Juni
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.