Blev anklagad för upphovsrättsintrång

Jag skrev en kommentar på ett inlägg som Nyheter24 publicerade på deras Facebooksida. En manlig person kommenterade min kommentar och anklagade mig för upphovsrättsintrång men sanningen är den att jag inte har begått någon upphovsrättsintrång.

Om den manliga personen skulle ha skrivet exakt samma sak som mig för fem år sedan då är det rent sammanträffande i och med att jag inte kände till den manliga personen förrän han skrev den där kommentaren till den kommentar som jag skrev.

Dock har den manliga personen inte svarat på det jag skrev vilket att den manliga personen skrev det på lösa grunder och även om det skulle stämma det han skrev innebär det inte att jag skulle ha begått upphovsrättsintrång vilket jag inte har gjort eftersom det rör sig om ett sammanträffande i detta fall.

Webbadressen till Nyheter24:s inlägg på Facebook:
https://www.facebook.com/nyheter24/posts/1069921683043844?pnref=story

Category: 2016, April
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.