År 2135 / g-kraften

Vecka 9 och vecka 10 hade jag två olika drömmar som jag vill dela med mig. Även om dessa var drömmar kändes dessa drömmar som verkliga.

Vecka 9:
Vecka 9 drömde jag att jag befann mig i hypnos men det var inte mitt förflutna eller mina tidigare liv som jag såg utan det var min framtida jag som jag såg. Året var 2135 och min framtida jag var född någon gång mellan 2095 och 2120. Luften var ren och fin. Jag hade vita kläder på mig och stod bredvid ett rött fordon och i handen hade jag en framtida mobil som jag surfade på. Jag var lycklig och folk runt omkring mig var lyckliga.

Vecka 10:
Vecka 10 drömde jag att jag satt vid datorn och min far befann sig i undervåningen men det var bara jag som drabbades av g-kraften. Helt plötsligt kände jag att allt började snurra åt höger och g-kraften var så kraftig att jag var tvungen att hålla i mig. Det var enbart jag som drabbade av g-kraften min far drabbades inte av den.

Category: Dröm
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses
 1. harpan says:

  men vad är detta för fantasier, finns nog inte många som tror på detta, verkar helt sjukt

  • MST2005 says:

   Drömmar är inte fantasier utan det är drömmar. När det gäller drömmar har man all rätt att skriva om dem om man anser att de är vackra.

  • Öh ”harpan”….. Jag måste bara fråga dig vad det är för fel, när någon berättar om en dröm eller två som man haft? Ytterligare en fråga, ifall det handlade om fantasier, varför skulle man inte få berätta om dem heller?

   Du tycker det verkar sjukt, jag anser det är helt sjukt när man anser sig ha rätt, att ifrågasätta en annan persons rätt, att på sin blogg berätta om sina drömmer…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.