Jag förstår

Det är ofta folk skriver att jag inte förstår men sanningen är den att jag förstår. Att skriva att jag inte förstår innebär det att personen inte accepterar den åsikt som jag har. Det räcker att skriva att man inte håller med det man skriver men att skriva att man inte förstår då går det för långt.

Category: År 2015, November
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Jag förstår INTE, de som anser att de har rätt, att skriva så… Du har rätt, men behöver inte dela åsikterna, men att anklaga dig, för att inte förstå, är att gå över gränsen….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.