Övernaturligt och lite annat

Jag har upplevt en hel del oförklarligt mellan 1972 och år 2000. De saker som jag upplevde som barn ledde till att jag blev intresserad av det oförklarliga och det andliga. Jag är även intresserad av astronomi och söker gärna artiklar som har med rymden att göra.

1972 när jag var fyra år gammal behövde jag gå på toaletten och ville att min far skulle följa med. När vi kom ut till köket satt en man på köksbordet och spelade fiol. Jag kommunicerade med mannen ett bra tag tills min far sa att jag skulle rappa på.

När vi gick tillbaka till sovrummet var mannen inte kvar och den natten drömde jag om mannen att han gick genom väggen vilket innebar att mannen bodde i en annan dimension.


Samma år stirrade jag på en vägg men det var ingen vägg jag såg utan jag såg en traktor stå på ett nedrivet rött hus. Det röda huset revs samma årtionde vilket innebar att jag såg in i framtiden.

Mellan 1970 och 1990 hörde jag och min familj fotsteg uppe i vardagsrummet och dessa steg hördes oavsett om man befann sig där uppe eller inte dock har dessa fotsteg upphört.

I december 1987 när jag tillfälligt bodde i Kullavik såg jag en farkost som svävade nära taket på en av husen. Farkosten som jag såg var delvis synlig och delvis osynlig precis som den befann sig mellan två olika dimensioner samtidigt.

Ska man beskriva hur lång och hur bred farkosten är väljer jag att beskriva på detta sätt. Längden på farkosten var från armvecken och ut till fingertoppen och bredden var detsamma som två armar bredvid varandra.

Mellan 1992 och 1998 hade jag en katt som kollade uppåt, reste ragg, backade och fräste åt något som hon såg i trappan medan vi inte såg någonting och de andra katterna som vi hade samtidigt har aldrig reagerat på något utan det var enbart Sotas som reagerade på något.

Sommaren år 2000 hade jag en återkommande dröm att jorden skulle gå under och att alla människor på denna planet skulle flytta till en annan planet.

Runt om fanns det rymdskepp som vi jordbor hade fått av utomjordingar dock hjälpte de inte till utan vi jordbor fick sköta allt själva.

Drömmen gick ut på att solen var på väg att slockna, att solen var på väg att bli en supernova och att solen var på väg att bli en svart hål men drömmen gick även ut på att jorden utvecklades till ett svart hål.

Den 13 september år 2000 försvann min katt Gusten och dagen efter sjönk min kroppstemperatur hastigt och det tog ett tag innan kroppstemperaturen blev det normala igen.

Den 25 november år 2000 hade mina föräldrar besökt släktingar till min mor som bor i Gränna. De skulle vara hemma antingen klockan 15 eller klockan 17 men tiden gick och fick en konstig känsla att något hade hänt.

Jag hade rätt i mina känslor vilket bekräftades när min far ringde strax före midnatt och sa att de hade kört i diket och min far väntade på sjukhuset eftersom min ena kusin skulle hämta min far medan min mor skulle stanna kvar på sjukhuset.

Mellan 2000 och 2006 drömde jag att jag blev våldtaget och tog den ena handen på våldtäktsmannen ena axel och motade bort honom från mig. När jag vaknade hade jag armen utsträckt och handen var på ett sätt som det såg ut att jag motade bort något.

År 2006 sa jag till min mor att hon skulle dö innan året var slut om hon inte lade av att dricka och några veckor efter jag sa det dog min mor i all hast på grund av sitt drickande.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
 1. Mats Nilsson says:

  Hej Gunilla.
  Jag läste ditt inlägg här som du nämnde på vår sida UFO & Nära besläktade ämnen. Det finns mycket som vi inte vet och kan förklara. Samtidigt är det även mycket som sker inom människans egen hjärna. Många upplevelser som tycks ske visuellt kan mycket väl vara inre synder och et är mycket svårt att avgöra vilket som är vad.
  Själv är jag en sanndrömmare och vet ibland att ….I dag måste jag se upp så inget händer.
  Jag jobbar inom UFO-sverige och har gjort sedan 1976. Jag är redaktör och sekreterare i Styrelsen. Kul att du hörde av dig. Du nämnde Gränna på ett ställe, min dotter måg och barnbarn bor i Ödeshögs kommun, så dom trakterna är mitt paradis på jorden. Annars bor jag i Sala, Västmanland.

  Vänliga Hälsningar

  Mats Nilsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.